Macramé

Gelukkig is deze trend weer helemaal terug: macramé. Deze natuurlijke look vult de collectie Little Kolibri Orchids mooi aan. Ze stelen in jouw winkel makkelijk de show. Je kunt kiezen uit twee kleuren, eigentijdse sierpotten.

Tip!

Hang Little Kolibri Orchids Macramé bij de kassa en vraagt je klant ernaar vertel dan een leuk weetje. Bijv. macramé betekent letterlijk: geknoopt.

Fountain

Deze Little Kolibri Orchids hebben we de naam Fountain gegeven. De takken worden met zorg gebogen, waardoor een sluier van bloemen ontstaat. Kijk maar hoe waanzinnig mooi de bloemen bloeien; als een fontein. Deze bijzondere Little Kolibri Orchids Fountain
bloeit gegarandeerd meer dan 3 maanden.

Tip!

Ervaar het zelf! Little Kolibri Orchids Fountain bloeit echt lang. Het is een bloemrijk pronkstuk in jouw winkel.

Halo

Eindelijk is er een orchidee, die perfect staat op elke salontafel. Little Kolibri Orchids Halo heeft een ronde volumineuze bloemenkrans; bestaande uit drie takken. Deze multiflora-variëteiten worden altijd in rijpheidstadium drie geleverd, dit maakt de plant aantrekkelijk op het schap. Jouw klant profiteert bovendien van een lange houdbaarheid. Deze collectie bieden wij altijd aan in een smaakvolle bolle sierpot en verpakkingsdoos.

Tip!

Vertel aan jouw klant de gegarandeerd lange houdbaarheid van de Little Kolibri Orchids Halo.

Collection

Kies je roze, bruin, geel of toch liever wit? Onze kas staat vol met Little Kolibri Orchids in verschillende kleurtinten.We stellen jouw assortiment samen op kleur, waardoor je altijd een verrassende en vooral interessante orchideeënmix in de winkel hebt, mooi gegroepeerd op kleur en soort. Je kan kiezen uit meer dan 100 soorten.

Tip!

Onze potcovers zijn niet alleen mooi, maar hier vertellen we ook het verhaal achter de Little Kolibri Orchids.

Liberty

Kies ook eens deze eigenzinnige en vrije Little Kolibri Orchid ‘Liberty’. Deze plant geeft wilde scheuten. In onze kwekerij laten we deze takken hun vrijheid behouden. Zo krijgt de plant een vrij en speels karakter. De Liberty is bovendien een bloemenpracht; gegaradeerd 100 bloemen.

Tip!

Zet een Liberty in jouw etalage. Door vrije vorm en grote hoeveelheid bloemen trekt het zeker publiek.

Exclusive

Zo mooi is de natuur! Kijk eens goed naar deze Little Kolibri Orchids. Je ontdekt de meest spectaculaire patronen. Wij hebben deze collectie gebundeld onder de naam Exclusive. Met deze collectie kan jij je echt onderscheiden; je zult ze niet in grote getalen tegenkomen.

Tip!

Ons verkoopteam helpt graag mee met de juiste samenstelling en bloeistadium. Zo heb jij elke keer opnieuw een interessante verzameling, waardoor jouw klant echt geprikkeld wordt.

Creations

Mix en match jouw eigen collectie. In onze collectie ‘Creations’ combineren we de mooiste Little Kolibri Orchids met passende sierpotten.We letten vooral op de details van de bloem en kiezen een sierpot, die de orchidee laat stralen. Je bent bovendien gegarandeerd bij de tijd met onze sierpotten, want wij volgen de laatste lifestyle trends.

Tip!

Combineer een Little Kolibri-assortiment met div. modellen ‘Creations’ sierpotten, dan kan jouw klant altijd zelf kiezen.

Big Sensation

Maak indruk met een ‘Big Sensation’. Deze orchidee onderscheidt zich door de indrukkende bloemgrootte van minimaal 10 cm. Vanuit de kwekerij geven wij een bloeigarantie van minimaal 3 maanden. Dus van deze krachtpatser kan jouw klant lang genieten.

Tip!

De Big Sensation leveren wij ook in een aantrekkelijke verpakking. Creëer een gezellig hoekje in de winkel, met het kant-en-klare cadeauconcept. Zien is kopen!

Victoria Falls

Onze inspiratiebron voor deze orchidee zijnde Victoria Falls. We buigen de takken, zodat er een indrukwekkende waterval aan bloemen ontstaat. De plant is een lust voor het oog. Deze collectie bieden wij ook aan in een smaakvolle verpakkingsdoos, waardoor je het goed kunt presenteren in de winkel.

Tip!

Zet eens een Victoria Falls op jouw toonbank. Dan kun jij de achtergrond van de naam vertellen en wordt de orchidee mogelijk ook een verleidelijke impulsaankoop.

Botanical

Met oog voor de natuur hebben wij de nieuwe lijn Little Kolibri Orchids Botanical  samengesteld. Leef je uit met groen, groen en nog eens groen. We hebben de mooiste botanische soorten uit de Aziatische natuur voor jou uitgezocht. De traditionele terracotta kweekpot maakt het plaatje compleet.

Tip!

Maak een botanische winkelpresentatie met de verschillende maten en zet ze als een botanische familie bij elkaar. De natuurlijke bloeiwijze van de Little Kolibri Orchids steelt de show.